WhatsApp

Seo Danışmanı

Yazılarımız ve Makalelerimiz.

Anasayfa Kurumsal Blog Seo Danışmanı
31 Mayıs 2021, 11:14 0 Yorum 1112 Okuma

Web sayfanız için seo danışmanı arayışlarınıza artık bir son verebilirsiniz. Çünkü bu alanda uzun yıllardır profesyonel ve nitelikli hizmetler üreten firmamızın web sayfasında bulunuyorsunuz. Çalışmalarımızdan yararlanabilmek için tek yapmanız gereken sitemizde yer alan telefon numaraları üzerinden firmamıza ulaşmak olacaktır. Sonrasında web sayfanızın ihtiyaç duyduğu seo kriterleri çerçevesinde bir inceleme gerçekleştiriyoruz. Bu inceleme neticesinde çalışmalarımıza start veriyoruz. Elbette seo danışmanlığı son derece geniş bir hizmet kuşağına sahip çalışmaların bütününden oluşuyor. Dolayısıyla her bir aşamanın dikkatli ve hassas bir anlayışla geçilmesi gerekecektir. Ancak lütfen bu konuda hiçbir endişe taşımayınız. Firmamız tüm bu aşamaları uzman kadrosuyla başarılı bir şekilde geçmektedir. Dilerseniz sizleri daha fazla bekletmeyelim ve çalışmalarımızın ayrıntılarını aktarmaya başlayalım.

Seo Hizmetleri Fizibilite İle Başlıyor

Firmamız ile irtibat kurmanızın ardından internet sayfanızı çok yönlü bir şekilde araştırmaya başlıyoruz. Dolayısıyla seo hizmetleri öncelikle analiz ve sonrasında hareket esasına dayanıyor diyebiliriz. Bu çalışmada web sayfanızın konsepti ve sizin hedeflerinize uygun anahtar kelimeleri tespit ederek işe başlıyoruz. Tabi sayfanızın sahip olduğu yazılımın seo kriterlerine uygun olup olmadığını da ayrıca kontrol ediyoruz. Çünkü içerik girişinden önce web sayfanızın yazılım anlamında seo kriterlerini karşılayıp karşılamadığını mutlaka bilmek durumundayız. Arama motorlarının talep ettiği bu kuralları yazılımın karşılamaması durumunda maalesef iç ve dış seo uygulamalarında başarısızlık söz konusu olacaktır. Seo ayarlarının yapılmasının ardından sıra daha önce tespit edilmiş anahtar kelimeler üzerinden uygun içeriklerin oluşturulmasına geliyor. İçeriklerde birinci önceliğimiz makale, resim ve video yayınlarının seo kriterlerine uygun şekilde hazırlanmasıdır.

Dış Seo Uygulamalarına Geçiliyor

İçeriklerin yapılandırılmasının hemen ardından dış seo uygulamalarına geçiş yapıyoruz.   Hazırlanan bu içeriklerin doğru bir şekilde yayınlanması ve dış ortamlarda linklerle paylaşılması stratejimizin temelini oluşturuyor. Elbette dış seo da en önemli uygulama türü backlink çalışmasıdır. Tabi bu uygulama bilinçsizce yapılamaz. Çünkü backlink uygulamaları profesyonel şekilde yapılmadığında sitenize büyük zarar verir ve spam site sayılmasına yol açar. Dolayısıyla lütfen kişisel inisiyatifiniz doğrultusunda backlink satın almaya çalışmayınız. Web sayfanız ile ilgisi bulunmayan sitelerden gelecek ziyaretçiler spam kabul edileceğinden maalesef geri dönülemez sonuçlarla karşılaşabilirsiniz. Bu nedenle firmamızın uyguladığı doğal backlink, yani sosyal medya paylaşımları ile web sayfanızın dokusuna uygun haber sitelerinde yayın paylaşmak gibi uygulamaları tercih etmenizi öneriyoruz. Sonuç itibariyle seo danışmanı arayışlarınız için firmamızdan daha iyi bir seçenek bulamazsınız efendim. Lütfen arayın görüşelim, makul fiyatlarımız ve nasıl organik şekilde yükseleceğinizi ve ziyaretçilerinizi nasıl arttıracağınızı ayrıntılı şekilde aktaralım. Firmamıza iletişim linkinden ulaşabilirsiniz. Kurumsal hizmetlerimizi tercih ettiğiniz için şimdiden teşekkür ediyoruz.

Seo uyumlu hazır web site scriplerimiz için Tıklayınız

Okuyucu Yorumları

0 Yorum